The Secret Nederlands bestel je hier!

0
589
The Secret Nederlands, The Secret Limited Edition, The Secret Boekrecensie, boekrecensie, boekreview the secret, boekrecensie the secret nederlands

Het boek The Secret Nederlands, ofwel het geheim, is over de hele wereld al duizenden dan niet miljoenen keren gelezen. Het boek beschrijft een geheim van een gelukkig leven. Welke facetten je dient te benaderen voor het creëren van een gelukkig leven en hoe ook jij een gelukkig leven zal kunnen leiden. Als je ongelukkig bent met je leven ben je ook daar zelf verantwoordelijk voor.

Het leven is een grote zoektocht

Ik zie het leven als een grote zoektocht. De allergrootste vraag die steeds weer de kop op steekt ‘Hoe kan ik het maximale uit mijn leven halen’? Met bijkomende vragen als: ‘Hoe kan ik in alles wat ik doe, vind en zeg, gelukkig zijn’. ‘Hoe krijg ik dat wat ik wil voor elkaar’. Bijvoorbeeld ‘Hoe behoudt ik betere relaties, hoe vind ik mijn passie, hoe blijf ik in mezelf en mijn idee geloven als alles tegenzit, hoe word en blijf ik gemotiveerd om door te gaan, hoe weerhoudt ik mezelf ervan niet in een sleur te belanden en op de automatische piloot door te gaan, hoe krijg ik meer vrije tijd’. Iedereen kan er voor zichzelf vast een vraag uithalen waarin hij of zij zichzelf kan herkennen.

The Secret Nederlands vergroot je levenskwaliteit

The Secret Nederlands is een mooi begin om te onderzoeken hoe je het geluk en voorspoed zou kunnen creëren. Ook voor mensen die redelijk tevreden zijn met hun leven een mooie tool om het eigen leven eens onder de loep te nemen en in welke facetten er mogelijk verbeterpunten voor het levenskwaliteit zijn.

Wat The Secret Nederlands mij heeft gegeven

Wat het boek ‘The Secret Nederlands’ mij heeft gegeven is bewustwording van mijn eigen capaciteiten, mogelijkheden. Dit boek heeft mijn aandacht omdat ik denk dat het van meerwaarde kan zijn voor eenieder die bepaalde knelpunten in het leven ervaart. Knelpunten, obstakels, hoe groot of klein ook verdienen aandacht en mogen er zijn. Het boek behandelt de focus op positiviteit en het halen van je persoonlijke kracht uit die positiviteit. ‘The Secret kan je helpen om meer in je eigen kracht te gaan staan, acceptatie te vinden voor je eigenheid, een succesvol leven op te bouwen, bij je persoonlijke ontwikkeling en in je bewustwordingsproces.

Laat je niet leiden door onmogelijkheden, schep mogelijkheden.

Waar je aan denkt, dat ontvang je

Waar je aan denkt, dat roep je op je af. Het woord ‘niet’ kent ons brein niet. Dus ons brein zal ook je vraag beantwoorden en laat daarbij het woord niet achterwege. Waar je aan denkt, waar je naar verlangt, wat je angst is, wat je pijn doet, wat jij verwacht dat de toekomst je geeft, zal je gegeven worden.

‘The Secret Nederlands’ is een ‘zelfhulpgids’ voor een succesvol en voorspoedig leven. En is geschreven door Rhonda Byrne en is nu in een gelimiteerde oplage verkrijgbaar vanwege het 10-jarige bestaan van het boek.

Heb jij dit boek gelezen? Dan ben ik erg nieuwsgierig wat het voor jou heeft mogen betekenen en hoe jij het boek hebt ervaren. Laat je het weten in de reacties?

The Secret nederland, The secret boekrecensie, boekrecensie The Secret

Bestel ‘the Secret’ hier!

Ook interessant: De zoektocht waar we onszelf allemaal in herkennen

Financiële vrijheid: Money Master The Game – Tony Robbins