Scott, wie ben jij?

0
336
scott vinke, life coach, life coach enschede, maximaal leven

VRAAG: ‘SCOTT, SERIEUS, WIE BEN JIJ OM MIJ TIPS TE GEVEN’?

Inderdaad, wie ben ik om jou tips te geven. Goede vraag. Ik ben sinds mijn 16e levensjaar op zoek geweest naar wie ik ben, wat ik wil, wat mijn doel is in het leven, wat mijn streven is, waarom ik mag zijn wie ik ben, wat mijn meerwaarde is voor anderen, wat ik aan het leven van anderen zou kunnen toevoegen, hoe ik mijn eigen geluk kan creëren, mijn gezondheid op peil kan houden, hoe ik kan voldoen aan alle dagelijkse verplichtingen die ik heb en dat ik ondanks alles wat ik meemaak toch iedere dag rond kan lopen met een lach op mijn gezicht.

Ik heb daar al mijn tijd en aandacht aan besteed (nog steeds doe ik dat) en ik gun het jou dat ook jij je levenskwaliteit kan verbeteren, op welk gebied je dat dan ook maar kunt gebruiken. Daar verwacht ik er niks voor terug. Ik hoop dat ik op mijn manier een bijdrage kan leveren zodat je rond kan lopen met een lach op je gezicht. En iedere dag tevreden kan zijn met wie je bent en dat je ook je eigen doelen kunt bereiken en antwoord op je vragen krijgt.

Dit betekent niet dat ik het altijd bij het juiste eind heb. Maar, ik ben ook een mens van vlees en bloed, die fouten maakt. Van fouten kun je leren. En als je anders denkt als ik. Mooi! Er is maar 1 ik. En er is maar 1 jij. Toch zijn we beiden uniek met al onze eigenaardigheden.

Wat kun je van mij verwachten?

Ik zal alles doen wat binnen mijn mogelijkheden, vaardigheden, capaciteiten en talent ligt om jou de mogelijkheid te geven om je levenskwaliteit te verbeteren, daar waar je dat kunt gebruiken. Dit door middel van o.a. coaching blogs, tips en tools.

Voor wat kun je bij mij terecht?

Als je op zoek bent naar:
– Balans tussen werk en prive
– Meer energie, een betere energiehuishouding
– Slaapproblemen
– Zelfvertrouwen bevorderen
– Overzicht creëren
– Het ontdekken van je drijfveren
– Motivatie
– Inspiratie

Of gewoon voor je dagelijkse portie ‘gezond verstand’, iets meer bewustzijn en om mijn ‘content’ te zien.

‘BAAT HET NIET, DAN SCHAADT HET NIET’.

Wat mensen zeggen over mij:
Open, eerlijk, betrouwbaar, transparant, empatisch, makkelijk benaderbaar, sociaal, niet veroordelend, behulpzaam, humoristisch.

Wees wie je bent, doe wat je wil, volg je hart.

Direct een topblog lezen: Mensen oordelen en dat kan soms best heftig zijn.

Of een alternatief: Iedereen is ergens naar op zoek, hiernaar.