Dromen, durven, doen van Dr. Ben Tiggelaar bestel je hier.

0
777
Dromen durven doen, dromen durven doen, ben tichelaar, b. tichelaar, boek lezen, wat te doen in je vrije tijd, een goed boek bestellen, goed boek, slecht boek, slechtste boek aller tijden

Waarom is het boek van Dr. Ben Tiggelaar – Dromen, durven, doen, zo geweldig? Weet je het is gewoon een baggerboek met weinig informatie. Het is spiritueel, zweverig, materialistisch en het draait alleen maar om de verkoopcijfers. En weet je waarom? Omdat het zich volledig toespitst op een probleem. En een probleem heeft iedereen!

Het boek dromen, durven, doen bestellen? Gewoon niet doen.

Ik heb zelf het boek ‘Dromen, durven, doen van Dr. Ben Tiggelaar gelezen. En ik moet eerlijk bekennen, dat ik het niet eens zelf gekocht heb. Het boek heb ik van mijn moeder mogen lenen. Ik heb het gelezen omdat ik dacht dat het een positieve impact zou kunnen hebben op mijn artikelen. En op mijn eigen leven. En ik werd blij verrast. Het boek: ‘Dromen, durven, doen heeft mij verdere inzichten gegeven die ik in mijn eigen leven kan toepassen. Ik raad iedereen het dan ook aan om te lezen.

Wat ik het meest waardeer aan het boek ‘Dromen, durven, doen’.

Wat ik het meest waardeer aan het boek is dat het niet zweverig is. Het biedt volledige handvaten, stappenplannen om toe te passen in je leven. Het is een boek vol ongekende mogelijkheden die totaal niet op zijn waarde geschat wordt denk ik. Het biedt een opening voor mensen die op zoek zijn naar verandering in hun leven. En dit ook daadwerkelijk willen doorvoeren, maar constant vast dreigen te lopen. Of vanuit belemmerende overtuigingen, gebrek aan zelfvertrouwen, of bijvoorbeeld niet het lef hebben om je gevoel te volgen.

Wat jou reden ook is dat je vastloopt. Het boek biedt jou die handvaten die je nodig hebt om door te pakken. Om nu eens echt jezelf kritisch onder de loep te nemen, zonder complexe uitleg en materie die je honderd keer moet lezen voordat je er ook maar een woord van begrijpt. Het is een boek voor jou, voor mij, voor ons allemaal. Het helpt je je bewustzijn te vergroten, maar ook je eigen kracht. 

Dromen durven doen, ben tiggelaar, boek van ben tiggelaar, dromen durven doen bestellen, dromen durven doen baggerboek, baggerboek, slecht te lezen, niet leuk om te lezen

Je kunt het boek via deze link bestellen, bestel hier!

Ook interessant: The Secret Boekrecensie!