Money Master The Game – Tony Robbins

0
716
Money Master The Game, Boekrecensie, boekrecensie scott vinke,

Money Master The Game – Tony Robbins. Tony Robbins heeft meer dan 50 miljoen mensen gecoacht. Meer dan 4 miljoen mensen hebben zijn live events bijgewoond. Voor mij is hij een geweldige coach en mentor. Al jaren helpt hij mij in mijn zoektocht naar het ‘maximale leven’. Ik kan het dan ook niet laten een boekrecensie te schrijven over Tony Robbins zijn geweldige, leerzame boek vol inzichten ter verbetering van je financiële situatie: ‘Money Master The Game’.

Al je financiële zorgen voorbij met Money Master The Game.

Een van de meest briljante inzichten dat Tony met ons deelt is dat het ruilen van jouw kostbare tijd in ruil voor geld een van de slechtste investeringen is dat je kunt doen. Je kunt altijd meer geld verdienen. Maar nooit meer tijd. Met veel plezier en hoofdbreken heb ik het boek Money Master The Game gelezen. Het boek bevat inzichten van de meest succesvolle investeerders zoals Carl Icahn, Charles Schwab, Ray Dalio en Steve Forbes. Tony maakt met zijn boek ‘Het grote geld’ voor ‘de middle-man’ bereikbaar.

Complexe financiële inzichten simpel door 7 stappen

In slechts zeven stappen vertaald Tony Robbins complexe financiële inzichten naar een taal dat eigenlijk iedereen kan begrijpen. Zonder mythes of sprookjes. Hij vergemakkelijkt de uitdagingen dat rijkdom met zich mee brengt en wat veel mensen tegenhoudt om rijkdom te vergaren.

Money Master The Game laat je zien hoe je:

  • Een gegarandeerde levenslange inkomensstroom kunt krijgen.
  • Jouw financiële doelen tot 30% sneller kunt bereiken.
  • Tot tien jaar eerder met pensioen kunt gaan, als je die wens hebt.
  • Financiële zekerheid en geruststelling bereikt, zelfs als je laat bent begonnen.
  • Leert om de strategieën te gebruiken die de grootste hedge fund manager ter wereld hanteert om zelfs geld te verdienen wanneer de markt instort.
  • Kan investeren als de rijken, waar je op de markt kunt deelnemen op een manier dat je nooit verlies zal maken, zelfs niet bij daling van de koersen.

Opmerking: Enige nadeel aan dit boek is dat deze nog niet in het Nederlands is verschenen. Je zal Money Master The Game dus in het Engels moeten lezen, wil jij je financiële voordeel ermee doen! Klik op de afbeelding om het boek te bestellen! 

Money Master The Game, Boekrecensie, boekrecensie scott vinke,
Bestel hier Money Master The Game – Tony Robbins

Lees ook deze boekrecensies:

  1. The Secret Boekrecensie
  2. Dromen, durven, doen, het boek dat je niet moet lezen!

Toch liever een tof artikel lezen:10 tips tegen stress.