Niet morgen, maar nu – Dr. Wayne Dyer – Neem controle terug over je leven

0
785
Niet morgen maar nu, krachtig en inspirerend boek, dr. Wayne Dyer, psychotherapeut, topboek voor psychologen en therapeuten
Stop met negatief denken en neem de controle over je leven terug. Het boek dat het leven van miljoenen mensen heeft veranderd. Bestel hem hier!

Niet morgen, maar nu. Een krachtig en inspirerend boek geschreven wijlen door psychotherapeut Dr. Wayne Dyer (overleden 29 augustus 2015). Dit boek helpt iedereen om anders te leren denken. Want de eigenlijke oorzaak van problemen ligt in hoe wij zelf denken. 

Geschokt door zijn overlijden.

Op 29 augustus 2015 is Dr. Wayne Dyer overleden. Destijds had ik Dr. Wayne Dyer net ontdekt op het wereldwijde web. De beste man heeft een behoorlijke indruk op mij achter gelaten wat betreft zijn tips en adviezen, manieren om je passie en drijfveren te (her)-ontdekken en je leven onder de loep te nemen om er meer uit te halen. Hij blies nooit hoog van de te toren, ik vond het een erg ingetogen man, met een interessante en unieke kijk op de wereld.

Zijn boeken en video’s behoren tot de meest bekeken en gelezen op het gebieden van coaching, psychologie en psychotherapie. Dat is natuurlijk niet zo gek aangezien hij een geschoold dokter was met een imposante kennis en kunde aan methodieken en vaardigheden. Dr. Wayne Dyer heeft de wereld duidelijk iets gegeven waar velen wat mee kunnen. Sterker nog. In geloof dat hij in de komende jaren nog vele levens op een positieve manier zal weten te raken.

De eigenlijke oorzaak van problemen ligt in het denken

De eigenlijke oorzaak van problemen ligt in de manier waarop je een probleem aanschouwt, waarneemt, het incasseert en ermee omgaat. De oorzaak vindt zich dan dus ook niet in gebeurtenissen. Vele mensen hebben vaak geen controle over hun gevoel of emoties. Dan wel hun gedachten. Dit boek leert je door middel van de onderbouwing vanuit een duidelijke methodiek: Rationeel Emotieve Therapie (Albert Ellis, een vooraanstaande Amerikaanse gedragstherapeut, overleden in 2007) om efficiënter met gedachten om te gaan die je keer op keer weten te overrompelen. Niet morgen, maar nu veranderde het leven van miljoenen mensen.

Volgens dr. Wayne Dyer hebben we allemaal een ‘mentale achilleshiel’, bewust of onbewust. Hierdoor vallen we vaak terug in onproductief gedrag, waardoor we nooit werkelijk gelukkig of succesvol worden. Wayne Dyer leert ons in dit boek hoe we deze zwakheden kunnen opsporen en hoe we kracht en inspiratie kunnen vinden zonder belemmerd te worden door onze kwetsbare plekken.

Ga minder uit van wat anderen denken en luister meer naar je eigen gevoel, behoeften en verlangens. Dat maakt dat je onafhankelijker kunt leven. En dan pas kun je echt gelukkig zijn

Wayne Dyer

Niet morgen maar nu, krachtig en inspirerend boek, dr. Wayne Dyer, psychotherapeut, topboek voor psychologen en therapeuten
Stop met negatief denken en neem de controle over je leven terug. Het boek dat het leven van miljoenen mensen heeft veranderd. Bestel hem hier!

Andere inspirerende boeken:

 1. Money Master The Game – Tony Robbins
 2. Het bucketlist boek voor koppels – een pareltje!
 3. 365 dagen succesvol!
 4. Mindgym, sportschool voor je geest
 5. Ikigai – Waarom je dit boek moet lezen!
 6. De edele kunst van not giving a f*ck
 7. Motivation Manifesto – Brendon Burchard
 8. Steeds leuker leven – Jelle Hermus – Het boek van 2018!
 9. Durf! Een inspirerend boek – Seth Godin
 10. Multitasken bestaat niet!
 11. Dromen, durven, doen, het boek dat je niet moet lezen!
 12. The Secret Boekrecensie
 13. Een korte geschiedenis van tijd – Stephen Hawking