365 dagen succesvol – David de Kock en Arjan Vergeer

0
627
365 dagen succesvol boekrecensie, 365 dagen succesvol, 365 dagen, meer succes in je leven
In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden. Bestel hem hier!

David de Kock en Arjan Vergeer hebben een duidelijke missie ‘Nederland het gelukkigste land ter wereld maken’. Hun events worden door vele Nederlanders gevolgd en de kritieken zijn veelal positief te noemen. Start vandaag met jouw reuzensprong naar succes! 

Waarin wil jij succes behalen?

Het boek 365 dagen succesvol van David en Arjan neemt je mee op een persoonlijke reis waarin je met je eigen (on)kunde confronteert wordt. Dat is niet altijd gemakkelijk maar wel noodzakelijk om tot je succes te komen. In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden. Hoe succesvol je bent in je leven, kun je zelf beïnvloeden. Aan de hand van dit boek ga je door middel van concrete oefeningen kijken naar de kansen die er in je leven zijn. Positiviteit, inzet, doelgerichtheid en humor maken dat je gemakkelijker met obstakels en hindernissen kunt omgaan.

Persoonlijk

Ik volg David en Arjan eigenlijk al vanaf 2015 sinds dat ik begonnen ben mijn coaching platform op te starten. Er is veel wat ik van beide heren geleerd heb. Ondanks dat ik het niet altijd eens ben met bepaalde perspectieven die ze beschrijven. Of de manier waarop ze dat doen. Soms is de manier waarop erg confronterend, of vind ik dat er bepaalde informatie in de onderbouwing mist, waarom iemand hun advies zou opvolgen. Soms komen ze over alsof zij degenen zijn die het allemaal wel even weten en vertellen. En op die momenten mis ik dan de aandacht voor de persoon in kwestie en wat degene zelf aan ervaringen al zou hebben.

Ik zou dan persoonlijk voor een belichten kiezen van de eigen kennis, kunde en ervaringen van de mensen die om informatie vragen. Desondanks vind ik het een erg prettig en leerzaam boek dat mensen kan helpen en ondersteunen in hun persoonlijke ontwikkeling. David en Arjan zijn twee top gozers die vele mensen geholpen hebben op gebied van hun persoonlijke obstakels en hindernissen. En in hun persoonlijk streven naar succes.

Over het boek 365 dagen succesvol

Leuke, praktische opdrachten die concreet en uitvoerbaar zijn; vaak is er invulruimte voor de antwoorden. Gemakkelijk uitvoerbaar en met een aanstekelijk plezierige toon. Het is niet zo dat je passief het boek kunt gaan lezen. Alhoewel die mogelijkheid er ligt, ligt de ondertoon toch echt in het streven naar vooruitgang voor jezelf. En waarom zou je het laten? David de Kock en Arjan Vergeer ontwikkelden deze succesformule op basis van de praktische ervaring van duizenden mensen en belangrijke inzichten op het gebied van de psychologie, (persoonlijk) leiderschap en management. Aan de hand van onder meer eenvoudige en uitdagende opdrachten, anekdotes en voorbeelden, maak je met 365 dagen succesvol in een jaar tijd jouw reuzensprong naar succes!

365 dagen succesvol boekrecensie, 365 dagen succesvol, 365 dagen, meer succes in je leven
In kleine, praktische stapjes neemt dit handboek je mee naar jouw eigen succes. Je zal in staat blijken dingen te realiseren die je niet eerder voor mogelijk had gehouden. Bestel hem hier!

Liever een top artikel lezen: Hoe komt het dat sommige mensen succesvol zijn?