Het Bucketlist boek voor koppels – een pareltje

0
834
Bucketlistboek voor koppels
Nieuwe inspiratie, voor een bloeiende relatie! Bestel je boek hier!

Ik krijg ontzettend veel positieve reacties over het Bucketlist boek voor koppels. Daarom besloot ik de proef op de som te nemen en mij eens te verdiepen in het boek waar iedereen het over heeft. Sommigen noemen het zelfs het boek om je relatiekwaliteit mee te bevorderen. 

Een betere relatie met je lief door dit boek?

Een van de meest gegeven meningen is dat je relatiekwaliteit met jou partner aanzienlijk verbetert na het lezen en toepassen van de opdrachten in dit boek. En terecht. De opdrachten zijn namelijk om gezamenlijk uit te voeren, elkaar nader te ontdekken en elkaar op een speelse manier uit te dagen.

Heb je ook weleens het gevoel dat de sleur aardig in je relatie zit? Een tijdlang loop jij al met je lief. Eigenlijk ben je wel gelukkig. Maar de spanning van het begin is er wel een beetje vanaf. Hoe prachtig was die roze wolk in het begin van jullie relatie? Welke uitdagende nieuwe dingen heb je toen gedaan wat je nader tot elkaar bracht? Gemeenschappelijke interesses, maar ook de ander leren kennen, exploreren en ontdekken.

Het hebben en onderhouden van een bloeiende liefdesrelatie is zo makkelijk nog niet. Gaandeweg ga je toch wat minder voor elkaar doen. Of heb je minder voor elkaar over. Je gaat weer meer aan je eigen grenzen denken. Want het gevoel iets te bewijzen te hebben of je liefde te betoveren met alles wat jou een prachtig mens maakt, is er allang niet meer.

Bloei en groei opnieuw in je prachtige relatie

Houdt de spanning erin, bedenk nieuwe dingen. Dit boek is een prachtig voorbeeld van hoe een liefdesrelatie ook een liefdesrelatie kan blijven. Haal de sleur en frustratie uit je relatie. Ga de aspecten, de eigenheid, de eigenschappen van je partner die jij zo waardeert opnieuw belichten.

Zoals mijn partner en ik graag samen uit eten gaan, of een cupido escape room bezoeken, een kinderspeelparadijs met de kinderen en dan lekker zelf mee spelen, elkaar graag liefdevol verwennen (nee niet gelijk aan spannende dingen op de slaapkamer gaan denken, stiekemerd!). Zo geeft dit boek een nieuwe input in je relatie. Van het ophangen van liefdevolle briefjes met opdrachten voor elkaar, tot aan het maken van knotsgekke foto’s. Doe het eens anders. Stel samen met je lief een bucketlist op en blaas je liefdesrelatie wat nieuw leven in, of kom tot nieuwe inspiratie om samen prachtige dingen te beleven!

Bucketlistboek voor koppels
Nieuwe inspiratie, voor een bloeiende relatie! Bestel je boek hier!

Alternatieven

Niet zo’n fan van dat zoetsappige? Maar wel een bucketlist alternatief? Dan heb ik hier nog een aantal opties speciaal geselecteerd voor jou! Het boek geven als cadeautje is natuurlijk helemaal te gek!

Bucketlist boek voor ouders
Een leuke aanrader met tips om eens iets anders met je kinderen te doen. Ook ‘grensverleggende’ activiteiten. Echt leuk !
Buckelist opstellen, bucketlist boek
Heb je er ooit al bij stilgestaan wat je absoluut gedaan wilt hebben voor je er niet meer bent? Giet het in een lijstje en je hebt je eigen bucketlist. Maar hoe begin je eraan en hoe maak je het nog opwindender? In dit doeboek vind je ideeën die voor iedereen (jong en oud-er) haalbaar zijn, mits je gemotiveerd genoeg bent en als je je horizon durft te verkennen.
The Bucketlist film, The Bucketlist recensie, goede nederlandse film, film over ongeneeslijk ziek zijn, ongeneeslijk ziek
Inspirerende film over een succesvolle ongeneeslijke zieke man, in plaats van zijn ziekteproces uit te zingen, stelt hij een bucketlist op die hij gaat uitvoeren.
F*ck it list boek bestellen
Moet jij ook zoveel? Sociaal wenselijk zijn en doen, aan je carrière werken, sporten, appjes beantwoorden – want die blauwe vinkjes – en op je voeding letten. En leg jij ook vaak verantwoording af terwijl je dat eigenlijk niet zou willen? En hoe is het met je bucket list, nog steeds veel dromen niet kunnen afstrepen?
De hoogste tijd dus om je F*ck it list op te stellen.

Heb jij een van bovenstaande boeken of de film besteld, gezien en of gelezen? Dan ben ik erg benieuwd naar jouw persoonlijke ervaringen. Zet je ze in de reacties?