Durf, een inspirerend boek door – Seth Godin

0
602
Seth Godin Durf Boekrecensie, boekrecensie durf, boekrecensie durf seth godin, schrijver durf, durf seth godin bestellen, goed boek
Bestel hier het boek Durf - Seth Godin!

Durf! – Door Seth Godin. Een van mijn allereerste boeken die ik gekocht heb tijdens mijn studie Life Coaching, inmiddels alweer ruim 3 jaar geleden, was het boek van Seth Godin. Durf anders te zijn. Want dat is waar men naar zoekt! Durf vooral je unieke zelf te zijn. 

Jou unieke jij!

Heb jij het lef om in iedere situatie integer op te treden. Jezelf te zijn, jouw ideeën te volgen en uit te spreken? Het is makkelijk om als een mak lammetje de maatschappij te volgen en eigenlijk te doen waarvoor we naar school gegaan zijn. Het volgen. Het is veel lastiger om voor jezelf te gaan staan en te zeggen ‘Dit Ben Ik’.

Inspirerend

Een inspirerende vraag: ‘Wanneer was het de laatste keer dat je iets voor het eerst deed’. Het leven begint wanneer je buiten je comfortzone stapt. Dat je je niet verschuilt achter je diploma’s en je politiek correcte uitspraken en oplossingen. Waar is de waaghals in jou? Wacht niet langer op een routebeschrijving die jouw pad uitstippelt. Teken er zelf 1.

Het boek Durf! van Seth Godin richt zich dan ook voornamelijk op het tonen van jouw karakter, jij bent uniek. Neem jouw podium en claim jouw podium. Als je niets maakt zal er niets ontstaan uit jouw ambacht. Wat het boek durf doet, het spoort je daadwerkelijk aan om te durven.

Het boek durf is geschikt voor eigenlijk iedereen

Het boek Durf van Seth Godin is eigenlijk geschikt voor iedereen die de behoefte heeft om te groeien. Voor allen die zich concentreren op hun eigen persoonlijke ontwikkeling. Het boek richt zich voornamelijk op het uiten van je kracht binnen je werkomgeving. Wat je werkomgeving dan ook maar mag zijn.

Heb ik nog wat negatiefs te melden over het boek durf?

Ja, eigenlijk wel. Het boek richt zich op de groei van je lef, van je durf en kracht. Maar niet zozeer op hoe je dat tot uiting zou kunnen brengen. Een enkele situatieschets daar gelaten. De route is volledig aan jou om uit te stippelen. Desondanks vind ik het een tof boek die ontzettend aanspreekt op jou potentie en die je inspireert om het onderste steentje boven te krijgen. Wanneer je vast loopt op het uiten van wie je bent op bepaalde gebieden. En ergens kan iedereen daar wel wat van opsteken.

Boek bestellen klik op de afbeelding! Een voordeel, hij is niet al te duur. 

Seth Godin Durf Boekrecensie, boekrecensie durf, boekrecensie durf seth godin, schrijver durf, durf seth godin bestellen, goed boek
Bestel hier het boek Durf – Seth Godin!

Liever een ander boek? Lees dan deze boekrecensies: 

  1. The Secret Boekrecensie
  2. Dromen, durven, doen, het boek dat je niet moet lezen!

Liever een inspirerend artikel lezen? 

  1. Iedereen heeft het voor elkaar, behalve ik
  2. Leven we om te werken, of werken we om te leven?
  3. Wat als hulpverleners steken laten vallen?
  4. Ben jij ook resultaatgericht?
  5. Je droom tot een doel maken, hoe doe je dat?