Motivation Manifesto – Brendon Burchard

0
454
Motivation Manifesto, brendon burchard, boekrecensie motivation manifesto, boek om meer motvatie
The Motivation Manifesto is een inspirerend boek dat je helpt jouw sterke punten en kracht te gaan ontwikkelen. De 9 principes die in het boek naar voren komen helpen je fantastisch om af te rekenen met demotivatie. DIt boek helpt je ontzettend vooruit wat betreft je persoonlijke inzichten! Bestel hier!

Motivation Manifesto – Brendon Burchard. De ene dag ben je zo gemotiveerd omdat je een bepaalde ambitie hebt, de andere dag kun je jezelf niet van de bank afkrijgen en wil je eigenlijk alleen maar ‘Netflixen en Chillen’. Hoe komt het dat de ene persoon een ontzettende motivatie heeft om te bereiken wat hij of zij wenst en dat anderen maar constant weer vast lopen. 

We hebben geen motivatie, we genereren motivatie.

We hebben geen motivatie, we genereren motivatie. Wanneer je weet waar je motivatie vandaan komt kun je het ook veranderen. Brendon heeft de meest bekende vooraanstaande mensen zoals: Oprah, Usher, Ceo’s uit de Fortune 500 en Teams die deelnamen aan de olympische spelen gecoacht en geholpen te groeien in hun motivatie. Om verder te komen dan dat zij gedacht hadden te kunnen komen.

Focus en verwachtingen

Het eerste wat motivatie drijft is ambitie. Het verlangen naar iets meer. De ambitie van de meeste mensen is te laag ingeschaald. Omdat er je je op een dag bijvoorbeeld niet gesteund voelde, of uitgelachen. Dit remt je in je visie in je dromen in je ambitie om iets bij te dragen aan de wereld. Focus je iedere dag op je ambitie en de groei van je ambitie.

Het tweede gaat om verwachtingen. Het geloof dat het niet alleen mogelijk is. Maar dat jij het kunt bereiken. Dat je tegen jezelf kunt zeggen dat jij gelooft dat jij de kracht en het vertrouwen hebt om progressie te behalen. Soms heb je de ambitie en de droom wel, maar geloof je diep van binnen niet in jezelf.

The Motivation Manifesto helpt je

De motivation manifesto helpt jou naar betere resultaten en helpt je over de drempel. Daar waar jij vastloopt. In dit boek staan 9 inzichten om je helpen te beseffen wat je over de drempel kan helpen. Je leert in je persoonlijke kracht te gaan staan en methoden over hoe je je eigen kracht kan gebruiken om te groeien.

Motivation Manifesto, brendon burchard, boekrecensie motivation manifesto, boek om meer motvatie
The Motivation Manifesto is een inspirerend boek dat je helpt jouw sterke punten en kracht te gaan ontwikkelen. De 9 principes die in het boek naar voren komen helpen je fantastisch om af te rekenen met demotivatie. Dit boek helpt je ontzettend vooruit wat betreft je persoonlijke inzichten! Bestel hier!