Steeds leuker – Jelle Hermus

0
423
steeds leuker, steeds leuker recensie, steeds leuker boekrecensie, goede recensie steeds leuker, steeds leuker jelle hermus, steeds leuker spiritueel, leuker leven boek, steeds leuker boek bestellen, steeds leuker bestellen
Bestel het boek: Steeds leuker van Jelle Hermus hier!

Steeds leuker Jelle Hermus, zo heet de man achter SoChicken. Ruim 14 jaar is hij al bezig met het informeren en inspireren van mensen tot het leiden van een gelukkiger leven. In alle facetten die het leven eigenlijk kent. Met zijn nieuwe boek ‘Steeds leuker’, weet hij velen te inspireren. Dit blijkt allereerst uit de zin op de cover: ‘Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven’. En zijn boek ‘Steeds leuker’ is in de afgelopen maanden ontzettend veel verkocht. Bovendien is het boek gekozen tot het beste spirituele boek van 2018. Spiritualiteit is niet het enige woord wat kenmerkend is aan het boek. 

Verkozen tot beste spirituele boek 2018!

Allereerst is het boek zoals je in de koptekst al las vernoemd tot beste spirituele boek 2018. Maar spiritualiteit is niet het enige woord dat kenmerkend is voor het boek. Waar denk jij aan als je deze zin leest: ‘Schrap de ellende en ontdek de korte route naar een leuker leven’? Persoonlijk denk ik dan aan een persoonlijk routeplan die alle facetten van het leven afgaat om je geluk te vinden. En dat blijkt dus ook. Het boek is erop gericht om je leven steeds leuker te maken.

Over de inhoud van ‘Steeds leuker’.

Wat heel duidelijk in het boek naar voren komt is het opstellen van jouw persoonlijke doelen. Haalbaar en concreet. Maak het jezelf niet te moeilijk. Wees eerlijk en liefdevol naar jezelf en dankbaar voor wat je hebt. Zet iedere dag een stap om dichterbij je persoonlijke successen te komen en groei vandaar uit naar een steeds leuker leven. Ieder eind van een hoofdstuk verwijst naar zijn website ‘sochicken’. Die inmiddels al zo’n 14 jaar bestaat. Het overgrote deel van zijn lezers is vrouw. Maar dat zegt mij persoonlijk niets. Je kunt ook prima een man zijn en Jelle zijn artikelen lezen. Alles wat Jelle schrijft is gebaseerd op levenslessen vanuit eigen ervaringen en visie. Zo geldt dat ook voor zijn boek. Wat hij schrijft is herkenbaar en toepasbaar. In meerdere reacties is te lezen dat het boek gemakkelijk te begrijpen is en duidelijke informatie bevat waar je voor jouw persoonlijke situatie iets uit zou kunnen halen.

Wil je het boek Steeds leuker van Jelle Hermus bestellen en ook een ‘blei ei’ worden, zoals Jelle dat noemt? Bestel het boek dan via onderstaande link: 

steeds leuker, steeds leuker recensie, steeds leuker boekrecensie, goede recensie steeds leuker, steeds leuker jelle hermus, steeds leuker spiritueel, leuker leven boek, steeds leuker boek bestellen, steeds leuker bestellen
Bestel het boek: Steeds leuker van Jelle Hermus hier!

Liever een ander goed boek?

  1. The Secret Boekrecensie
  2. Dromen, durven, doen, het boek dat je niet moet lezen!
  3. Verbeteren van je financiële situatie? Lees Money Master The Game!

Liever een goed artikel?

  1. Meer vrijheid in je leven, deze tips helpen je!
  2. Vijf tips voor een geweldig leven!
  3. Wat is er voor jou nu echt belangrijk?