3 producten die je gezondheid te verbeteren

0
386
Insanity recensie, insanity max:30 bestellen, insanity max 30 resultaat, gezondheid verbeteren, lekkerder in je vel

Top 3 producten om je gezondheid te verbeteren. Gezondheid, een van de belangrijkste dingen die je hebt in je leven. Je hebt maar 1 lichaam, je hebt maar 1 geest. Wanneer je fysiek en mentaal lekker en in je vel zit, ga je er op vele fronten in je leven van profiteren. Ik geef je mijn persoonlijke top 10 topproducten die je kunnen helpen je gezondheid te verbeteren. 

Lekker in je vel

Voor jaren geleden zat ik in een depressie. Op een gegeven moment kwam het besef dat alleen ik mijzelf daaruit kon halen. Een trigger werd op een gegeven moment dat ik mijn veters niet meer kon strikken. Ik was te zwaar en zat in een ontzettende worsteling met mijn zwaarlijvigheid. Het was toen dat ik besloot dat ik lekkerder in mijn vel wou zitten. Dat ik meer uit mijn leven wou halen. En het ‘maximale leven’ wou ervaren. Ik heb veel geschreven over de inspirerende persoonlijkheden die ik in mijn leven ben tegen gekomen. Die teksten vindt je terug in mijn artikelen. Vandaag wil ik met je delen welke producten mij hebben geholpen om te groeien in mijn eigenheid en in mijn kracht te gaan staan.

Mijn persoonlijke top 3:

1. Crosstrainer

Persoonlijk ben ik nooit fan geweest van sporten in groepsverband. Hoewel er vele voordelen in zitten. Zoals elkaar kunnen motiveren en tot het uiterste aansporen. Sporten in teamverband om je conditie te verbeteren en recreatief, dat is natuurlijk erg gezellig. Ik heb mij nooit echt gemotiveerd gevoeld om samen op gezette tijden te sporten. Mijn vrije tijd is mij heilig. En graag plan ik dan ook mijn eigen sportmomenten in. Op een gegeven moment kreeg ik de kans een crosstrainer te kopen. En dat heb ik gedaan. Het heeft mij ontzettend geholpen overtollige kilo’s kwijt te raken. Middels mijn crosstrainer heb ik ruim 20 kilo’s mogen verliezen.

Crosstrainer, crosstrainer bestellen, ervaringen crosstrainer
Ook gigantisch afvallen, je eigen sporttijd bepalen? Bestel een crosstrainer!

2. Insanity Max:30

Ik ben inderdaad vorig jaar 20 kilo afgevallen en laat ik eerlijk zijn. Ik heb dat voor elkaar gekregen door het merendeel te sporten op de crosstrainer. Daarnaast heb ik een top programma gevolgd van Shawn T.

‘Als je niet gelukkig bent met het resultaat dat je ziet in de spiegel, is het aan jou om daar wat mee te doen’.

Namelijk het Insanity Max:30 programma. In combinatie met het sporten op de crosstrainer zat ik binnen no-time, maximaal 3 maanden ‘lekker in mijn lijf’. Tevreden over mijzelf, blij met het resultaat en dankbaar voor deze prachtige les. Waarom zou je honderden euro’s betalen aan sportscholen en personal trainers als je lekker vanuit huis in je eigen tijd, achter je eigen televisie ook lekker kunt sporten? Misschien mis je dan de motivatie die je nodig hebt. Dan kun je op zoek gaan naar een geschikte personal trainer. Persoonlijk ken ik fantastische personal trainers, die met hun cliënten ongelooflijke resultaten bereiken. Maar ook hier kies ik bij voorkeur voor het sporten op mijn voorwaarden.

Insanity recensie, insanity max:30 bestellen, insanity max 30 resultaat
Insanity Max: 30 is een prachtig programma, die je in je eigen tijd op je eigen tv in je eigen tempo: beginner tot expert kunt volgen.

3. The Secret – Rhonda Byrnes

Dit boek heb ik als eerste boekrecensie met jullie gedeeld. The Secret heb ik gelezen toen ik op een gegeven moment lekker in mijn vel zat. Ik zat dan wel lekker in mijn eigen lichaam. En had mijn doelen bereikt wat betrof mijn gewicht. Maar ik had nog niet de mentale kracht die ik wilde hebben. Mentaal ben ik wel een stuk sterker geworden vanuit het sporten en ik kon meer verdragen. Toch worstelde ik nog steeds. Op dat moment heb ik het boek ‘The Secret’ cadeau gekregen. Dat was voor mij een kantelpunt wat mijn balans betrof. Na het lezen van het boek ben ik mijn drijfveren gaan herontdekken, mijn passie opnieuw een richting gaan geven. En aan het eind van de rit heb ik mijn focus en kracht mede dankzij dit prachtige boek gevonden.

The Secret NL, the secret bestellen, motiverend boek, inspirerend boek
The Secret heeft mij geholpen op mijn persoonlijke missie naar een ‘maximaal leven’. Wellicht kan dit leerzame , inspirerende boek jou ook helpen!

Als je niet gelooft dat je iets kunt bereiken, dan ga je het ook niet bereiken.

En wat heb ik daarna gedaan?

Toen ik weer lekker in mijn lichaam en geest zat, ben ik me gaan verdiepen in positieve psychologie en Life Coaching. Ondertussen ben ik me steeds meer gaan verdiepen in wat maakt dat sommige mensen zonder al te veel moeite een gelukkig leven kunnen leiden. Iedereen heeft bepaalde knelpunten, hindernissen en obstakels in hun leven om te overwinnen. Zo ook jij. Zelfs mensen die van buitenaf gelukkig lijken, het is alleen maar een schijnplaatje. Ik geloof dat overal een tegenhanger aan zit. Anders zou het niet kunnen bestaan. Je kunt niet blij zijn zonder soms boos te worden of verdrietig. Je kunt niet praten zonder soms te zwijgen.

Toch geloof ik wel dat de hindernissen en obstakels die mensen in hun leven ervaren, overwonnen kunnen worden. Dat wat je wil bereiken, bereik je door je te verdiepen in dat wat je moet doen om te bereiken wat je wenst te bereiken. Door kennis te vergaren, je bepaalde gedragingen eigen te maken. Bepaalde gedachten die je hebt te gaan onderzoeken, overtuigingen bij te stellen. Overal is een oplossing voor, er valt altijd wel wat te bedenken. Hoeveel opties heb je nodig om te slagen? Slechts 1, maar dan moet het wel de goeie zijn. En wat de goede optie is, dat is ook weer afhankelijk van de eigenheid van de persoon en de factoren gekoppeld aan die persoon.

Helpt mijn persoonlijke verhaal jou? Deel het dan met anderen op social media!

Meer lezen: 10 tips voor een gelukkiger leven of Financiële zorgen? Reken er mee af! – Money Master The Game – Tony Robbins.